Regler för klubblokalen

*Den som har kvitterat ut en nyckel och bokar lokalen är ansvarig
*Golv skall vara rena, vid behov dammsugas och våt-torkas golven (OBS ej dansgolvet)
*Hall o och trapphall skall vid behov sopas, alternativt torkas av med våtmopp
*Papperskorgar skall vara tömda och sopor bortförda.
*Matrester och dylikt får ej lämnas kvar i lokalen
*Använt porslin skall diskas och köksytor vara avtorkade
*Om något fattas eller går isönder skall detta anmälas till styrelsen. Ansvarig för bokningen kan bli ersättningsskyldig efter särskilt beslut av styrelsen.

25 års festen
mars 26, 2022

Tiden springer iväg och det är hög tid att anmäla sig till festen. 6 april ska anmälan och betalning vara inne.

God Jul
december 17, 2021
Medlemssiffror

Just nu är vi:

medlemmar

IdrottOnline
oktober 16, 2021
  • Onsdagen den 6e april har vi den sjätte uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2022. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.
  • Tisdagen den 11:e januari har vi den första uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2022. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.
Egenträning
oktober 16, 2021

Som medlem i föreningen kan du få tillgång till att boka vår lokal för egenträning. Innan var detta bara för våra tävlingspar. Men nu få alltså alla medlemmar tillgång till lokalen genom att betala en avgift som beror på om du går kurser eller inte hos Blåa skor.