Regler för klubblokalen

*Den som har kvitterat ut en nyckel och bokar lokalen är ansvarig
*Golv skall vara rena, vid behov dammsugas och våt-torkas golven (OBS ej dansgolvet)
*Hall o och trapphall skall vid behov sopas, alternativt torkas av med våtmopp
*Papperskorgar skall vara tömda och sopor bortförda.
*Matrester och dylikt får ej lämnas kvar i lokalen
*Använt porslin skall diskas och köksytor vara avtorkade
*Om något fattas eller går isönder skall detta anmälas till styrelsen. Ansvarig för bokningen kan bli ersättningsskyldig efter särskilt beslut av styrelsen.

Medlemssiffror

Just nu är vi:

medlemmar

IdrottOnline
oktober 16, 2021
  • Onsdagen den 22:a september har vi den trettonde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.
  • Tisdagen den 31a augusti har vi den tolfte uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.
  • Telefonsupporten kommer att vara stängd den 31/8 på grund av utbildning.Supporten svarar i telefon som vanligt från kl. 12:00 imorgon onsdag den 1/9.Vi beklagar eventuella problem som detta orsakar.
  • Tisdagen den 6:e juli har vi den tionde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.
Egenträning
oktober 16, 2021

Som medlem i föreningen kan du få tillgång till att boka vår lokal för egenträning. Innan var detta bara för våra tävlingspar. Men nu få alltså alla medlemmar tillgång till lokalen genom att betala en avgift som beror på om du går kurser eller inte hos Blåa skor.

Avgifter i klubben
oktober 14, 2021
VadPris
Medlemsavgift100 kr
Tävlingsavgift300 kr
Träning i klubblokalen utan kurser600 kr halvår
Träning i klubblokalen med kurser300 kr halvår

Hjälp oss att bli bättre
oktober 14, 2021

Se till att fyll i vårt utvärderingsformulär genom att skanna QR-koden med kamera-appen i din mobil.

Skanna mig nu