Årsmöte 2022

Inbjudan till Årsmöte 2022

Söderåsens Dansklubb Blåa skor vill bjuda in till årsmöte i klubblokalen torsdagen den 24 mars 2022 klockan 18.30 samling 18.15 för avprickning/röstlängd och för att ev läsa igenom dokumenten.

Vi hoppas att många vill delta på årsmötet i klubblokalen.

Anmälan till årsmötet öppnar på dans.se måndag 22 februari klockan 19.00 och stänger den 20 mars klockan 19.00. Gå in på hemsidan www.blaaskor.se

Medlemsavgiften för 2022 skall vara betald senast 15 februari för att ha rösträtt.

Ev motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 5 mars på info@blaaskor.se

Proposition, på stadgeändring, publiceras i särskilt dokument liksom stadgarna.

Föredragningslista publiceras tre veckor innan mötet.

Verksamhetsberättelse- och förvaltningsberättelse, revisionsberättelse, verksamhetsplan med budget samt inkomna motioner med styrelsens yttrande kommer att finnas tillgängligt en vecka före årsmötet på hemsidan. Även valberedningens förslag kommer att finnas tillgängligt då. Hänvisning till dessa kommer på båda facebooksidorna.

Förbered Dig genom att läsa handlingarna före mötet så vi kan hålla nere mötestiden!.

Det kommer att serveras en lätt förtäring därför viktigt att Du anger ev allergi vid anmälan.

För att anmäla er till årsmötet så klickar du här

Som medlem har du fått information vart du finner dokumenten i den inbjudan som skickats per mail

Välkomna!

mar 24 2022